Tag en opstilling inden du overvejer skilsmisse

Nogengange kan vores konflikter blive så enerverende og opslidende at vi heller vil ude af konflikten end at finde på en løsning som jo alligevel ikke holder.
Vi tror, at kærligheden er blevet brugt op og at den er død. Men kærligheden kan ikke dø, den er altid til stede og om den kan leve og give ny kraft og styrke, afhænger af med hvem vi (ubevidst)  holder “troskab”  Måske en længst afdød slægtning som vores “blinde kærlighed” har forviklet sig med.
Det viser sig at nogle af vores problemer/ symptomer angst eller usikkerhed ikke stammer fra os selv men fra dem der har levet før og er i familie med os. Vi ved at både traumer og blokeringer kan komme lang vejs fra. I en  opstilling, finder du ud af, med hvem du er forviklet.
Der der viser sig, vil give dig den indsigt du har brug for at se på din nuværende situation.
I en opstillings vil du blive løst af blind kærlighed og kommer til den bevidste kærlighed, den der styrker -også i modgang-  og løser dig  af de forviklinger der holder dig fanget i en familiemønster som ikke gavner dig længere.