Om mig

Jeg har arbejdet i virksomheder med mennesker i forandringer og transformationer i mange år. I 2004 mødte jeg den tyske Terapeut og Filosof Bert Hellinger, som vendte op og ned på mit terapeutiske arbejde.  Jeg begyndte en uddannelse hos ham i 2004 som  Systemisk Familie-opstiller. Her blev jeg overvældet og dybt berørt af det, familieopstilling bevirker.

Siden har jeg integreret denne metode i mit liv og arbejde.

I dag har jeg høstet erfaring og indsigt efter mange workshops med familieopstilling og og er lykkelig for at metoden, som jeg bl.a. bruger i  individuelle sessions, hvor jeg benytter opstillingsfigurer. Sammen med de andre værktøjer fra psykoterapien har jeg mulighed at vælge forskellige metoder til forskellige mennesker og problemer.

Jeg giver disse værktøjer videre, som forløser os af fastgroede mønster eller overbevisninger. Det giver mod og frihed til at handle.

Selvstændigt virke, 1997 – d.d. med private klienter, undervisning i og formidling af det systemiske arbejde for skoler og institutioner
undervisning, individuel rådgivning, krisemanagement, coaching i virksomheder, rådgivning for enkeltpersoner og grupper på alle niveauer.

Supervision af behandlere i offentlig sektor, terapeuter, og homøopater.

Underviser på div. psykoterapeutiske skoler

Kropsterapeutisk arbejde med musikstuderende, sangere og skuespillere (Statens Teaterskole).

Kurser og undervisning i personlig udvikling.

Udannelser:

Københavns Universitet, Germanistik, 1979- 1984

Afspændings-og bevægelsesterapeut 1984-1987

NLP-psykoterapeut, 1992- 1996

NLP Trainer 1997, Pensylvania, USA

Familieopstiller fra Hellinger Schule, München, 2004

Organisations-Opstilling/Constellation i Holland med bl.a. Gunthard Weber, Judith Hemming, Prof.dr. Mathias Varga von Kibéd, Jane Peterson USA, Dr. Jan Jacob Stam, Holland m.m.).Bert Hellinger, Maria Sophie Hellinger, viderudannelse, kurser og seminarer med bl.a. Michaela Kaden, Jakob Stam, Gundhard Weber.