Terapi

“Hjertet har mange grunde som forstanden ikke har forstand på”

Psykoterapien er som en bro du skal hen over uden at vide hvad der er på den anden side. Der er nyt land i sigt kan jeg fortælle dig. Dit land! Og jeg vil gå med dig et stykke af vejen.

Ønsker Du at få det bedre med dig selv og dine omgivelser.?

Efter vores samtale vil  Du vil opleve  større glæde og tilfredshed med livet. Konkret består psykoterapi af samtaler og øvelser, der giver dig dybere indsigt i dig selv og nye erkendelser af, hvordan dine tanker, følelser og handlinger påvirker dit liv.

Her vil jeg lytte til din historie, og prøve på at finde den helt rigtige metode der passer til dig og du hvor du føler dig tryg. Jeg giver dig desuden redskaber, du kan bruge i din hverdag med det samme og ofte små øvelser, der udfordrer dine vante handlingsmønstre.  Nogle oplever allerede en forandring efter få sessions, andre har brug for lidt flere. Under vores session lytter jeg til dig og måske vil jeg bruge  “opstilingsfigurer” der viser meget konkret og enkelt, hvor forviklinger eller problemer i din familie, din omgangskreds, arbejde, etc. opstår.

Parterapi

“To er 1000gange mere end een” (Martin Buber)

De nære forhold har stor indflydelse på vores liv. Og mange af de sværeste problemer har deres oprindelse i familien. Trods store anstrengelser kan vi ikke altid se en umiddelbar løsning på aktuelle problemer. De har næsten altid rod i vores egen livshistorie  og er i sammenhæng med hele familien, ja hele slægten. 

En vanskelig skæbne for et familiemedlem kan have langtrækkende konsekvenser. Det kan komme til udtryk flere generationer senere og binde os til meningsløse mønstre og unyttige lidelser. Det skyldes f.eks. at et uønsket familiemedlem er blevet ignoreret eller udelukket.

.Det kan vise sig ved, at ens partner gennemgår en lidelse som måske ikke er hans eller hendes, men tilhører en anden i familien.man kalder det “forvikling”.
Ved at bringe denne forvikling frem i lyset, befrier den enkelte sig helt dramatisk, og man kan igen trække vejr frit og leve sit eget liv.

Jeg arbejder både i grupper og individuelt. Jeg bruger også  “opstillingsfigurer” som anskueliggøre problemet.

Pris for par  1200 kr.  1½  time

Kontakt/booking