Lykke

Jeg læste fornyelig denne sætning: ” Hjertet bliver lykkeligt hver gang du tager en beslutning”
Er det nu rigtigt? Kan Du huske en situation hvor du ikke kunne få dig selv til at træffe en beslutning. Den blev udsat igen og igen, og hver gang man kom i tanke om  sagen, bliver man stresset og ilde berørt. Indtil det øjeblik, hvor du faktisk trykker på knappen, og udfører din beslutning.
Det første der sker, er en enorm lettelse.
Før det, er det som om det kan koste os livet. Ligegyldig om det at udskifte en printeren, tage på pilgrimsrejse /Camino, eller om at købe en ny bil.  Har vi først gjort det, er det som om resten kommer helt af sig selv. 
Hvorfor tøver vi nogen gange alt for længe. Det er fordi vores tanker producerer mange forestillinger om “HVAD HVIS” ……..Hvis beslutningen skulle vise sig ikke at være rigtigt, tager du bare en ny!, Hvad skal der til ?….. Mod, Indsigt , Handling….
Får du lyst til forandring? Har du brug for at se om det er muligt, så kender jeg metoden der støtter dine ønsker og ideer.Det du må blive bevidst om er, at dine tanker om evtl. katastrofer, er bare tanker og de følelses der så opstår. Du har ikke brug for disse tanker der kun er lyseslukker, og forestillinger der ikke har noget med realiteten at gøre. Skulle der opstår problemer tager du dig af dem når de opstår, ikke før.  At gøre sig bekymringer, har ALDRIG nogensinde klaret eller løst et problem. 

Den mindste tvivl dræber energien.
Udryd tvivlen ved gammel tankegang og gamle vaner. Lyt til dit “NU”, gamle billeder, følelser eller tanker har ikke plads her.
Ok, og hvad så:? Hvad skal du gøre?
Bliv  modig og glad ved at træffe den beslutning, der giver dig oplevelsen af at du krænger den gamle overfrakke af dig. Lad de andre have deres egen liv og skæbne,  (det vil de faktisk helst) og tag selv vare på din. Nu hjælper du dig selv .
Når din livskraft er tændt,( og den tændes når du stopper med at give næring til fortid eller fremtid – forbliv i NU). I Indien Aya Veda, kaldes det “agni”, den indre flamme, så er du i din fulde kraft.