Lykke

Jeg læste fornyelig denne sætning: ” Hjertet bliver lykkeligt hver gang du tager en beslutning”
Er det nu rigtigt? Kan Du huske en situation hvor du ikke kunne få dig selv til at træffe en beslutning. Den blev udsat igen og igen, og hver gang man kom i tanke om denne sag, blev man stresset og ilde berørt. Indtil det øjeblik, hvor du faktisk trykkede på knappen, og førte din beslutning ud i livet.
Det første der sker, er en enorm lettelse.
Før det, er det som om det kan koste os livet, før vi tager beslutning om at udskifte en printer, tage på Caminoen, eller købe en ny bil.  Har vi først gjort det, er det som om resten kommer helt af sig selv. 
Hvad skal der til ?….. Mod, Indsigt , Handling….
Får du lyst til forandring? Har du brug for at se om det er muligt, så kender jeg metoden der støtter dine ønsker og ideer.
Forberedelsen til “at turde” er  at lære “at give slip”
Klichè, siger Du?  Nej, jeg ved nemlig hvad du kan udrette,  når du sætter fokus og du tør give slip på det der sætter begrænsning eller det der er overstået.
Den mindste tvivl dræber energien
Udryd tvivlen ved gammel tankegang og gamle vaner. Lær dine forviklinger i andres skæbner at kende.
Ok, og hvad så:? Hvad skal du gøre?
Bliv  modig og glad ved at træffe den beslutning, der giver dig oplevelsen af at du krænger den gamle overfrakke af dig. Lad de andre have deres egen skæbne (det vil de faktisk helst) og tag selv vare på din. Du må ikke tro at du kan hjælpe andre før du kan hjælpe dig selv. Lige som i flyveren, ( den med iltmasken) har du brug for at give dig selv ilt, før du kan og skal gøre noget for andre.
Når din livskraft er tændt,( og den tændes når du stopper med at give næring til gamle, afslutte sager). Inderene kalder det “agni”, den indre flamme, så er du i din fulde kraft.